Skip to main content

Punt.
De Bouwmanager laat hier de beelden, en anderen, voor zich spreken.

Ervaring

Eerdere ervaring deden wij op bij verschillende gerenommeerde bureaus voor projectmanagement in Noord-Nederland in rollen als projectcoördinator, directievoerder en/of toezichthouder op de bouw.

Kijk voor het cv van de Bouwmanager op LinkedIn.

Over de Bouwmanager

Nieuwsgierig naar de Bouwmanager en zijn verhaal? Daar leest u hier meer over!

IKC Borgman Oosterpark, Groningen

nieuwbouw Integraal Kindcentrum op 2 locaties

De Nieuwe Kolk, Assen

onderzoek + uitvoering herinrichting

COA, Delfzijl

ontmanteling en sloop COA-locatie

Bedrijfspand, Groningen

vastgoedbeheer diverse commerciële panden

Villapark Puur, Exloo

nieuwbouw

Kindcentrum Marciaborg, Rasquert/Baflo

nieuwbouw kindcentrum

Bedrijfspand, Kampen

vastgoedbeheer commerciële panden

Dorpshuis, Nieuw Schoonebeek

ontwerp- en aanbestedinggereed maken

IKC Borgman Ebbinge, Groningen

nieuwbouw Integraal Kindcentrum op 2 locaties

Kantoor Online Veilingmeester, Heerenveen

onderzoek revitalisatie bedrijfshal

De Nieuwe School, Uithuizen

nieuwbouw

Zorgboerderij Ko-bus, Zeijerveen

nieuwbouw

Bertilla, Drachten (namens BCN Groep)

nieuwbouw zorgcentrum Bertilla
foto's: BCN Groep

Diverse Rabobank kantoren (namens BCN Groep)

nieuw- en verbouw kantoorpanden
foto: BCN Groep

Crematorium, Eelderwolde (namens BCN Groep)

nieuwbouw
foto: Respectrum, Crematorium Ommeland en Stad

Erasmushiem, Leeuwarden (namens BCN Groep)

nieuwbouw woonzorgcomplex
foto's: Jorritsma Bouw, BCN Groep
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de Bouwmanager?
VOLG DE BOUWMANAGER

Johannes J. van Duinen – Projectregisseur (COA)

“Voor de aanbesteding en directievoering van het sloopwerk AZC Delfzijl zocht ik een pragmatische projectmanager die mij als Projectregisseur kon ondersteunen en waar nodig kon invallen. Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering heb ik de samenwerking met Reinier positief en professioneel ervaren, Reinier zijn werkzaamheden in dit project waren: aanbesteding begeleiden, beoordeling offertes, begeleiding project en afhandeling van het meer- en minderwerk. Alle zaken zijn nauwkeurig en scherp uitgevoerd. Ook belangrijke onderwerk heeft Reinier op zich genomen. Door het inzetten van Reinier op het sloopproject, kon ik als Projectregisseur verder bezig zijn met de voorbereiding van Herontwikkeling AZC Delfzijl. Door de positieve ervaring, hebben we Reinier vervolgens gevraagd voor directievoerder van Herontwikkeling AZC Delfzijl. Dus de samenwerking krijgt een vervolg”.

Hennie van Beek - Projecten, organisatie en advies (gemeente Het Hogeland)

“Reinier is een aimabele en innemende persoonlijkheid. In het project Marciaborg in Baflo heb ik hem leren kennen als doortastend en vasthoudend. Hij ging oplossingsgericht, met overzicht en consciëntieus te werk. Bovenal heeft hij veel kennis van bouw en bouwmanagement wat hij op de juiste wijze wist in te zetten. Het was erg plezierig om met hem samen te werken”.

Pietsje Tillema – Projectondersteuning, Social Media en Administratie Support (Supplus)

"Ruim 1½ jaar werk ik samen met Reinier aan het project Familieresort PUUR Exloo van Kontour Vastgoed. Het is erg prettig samenwerken met Reinier. Hij doet wat hij zegt en is oplossingsgericht. Verder is Reinier proactief en prettig in de omgang."

Trea Agtersmit-Oosterveen – Facilitair Manager (Rabobank)

“Ik ken Reinier al een flink aantal jaren. Ik heb Reinier leren kennen tijdens diverse verbouwingen bij Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. Kenmerken die bij Reinier en zijn stijl van werken horen zijn: betrouwbaar, prettig in de omgang, verbindend en zeer veel kennis van zaken, denken in oplossingen en levert kwaliteit binnen de gestelde budget en tijdslijnen. Ik kan Reinier zeker aanbevelen”.

Henk Weggemans – Coördinator Team Facilitaire Services (Politie Oost-Nederland)

“Bij twee opdrachten heb ik met Reinier mogen samenwerken. Bij de eerste heb ik hem leren kennen, voor de tweede heb ik Reinier gevraagd. Samenwerking met Reinier is prettig en constructief; doelgericht en praktisch en resulteert in hoogwaardige opleveringen van projecten. Voor een derde project zou ik weer een beroep op hem doen!”.

Stefan Spiering - Facilitair/ICT/projecten (Rabobank)

"Ik heb Reinier ervaren als een zeer betrouwbare partner bij onze verbouwing van het hoofdkantoor Rabobank Stad en Midden Groningen in 2013. Zeer goed in de relatie maar ook scherp op de zaak. Een volgend project zou ik zeker met hem aangaan: betrouwbaar, fijn in de samenwerking en met verstand van zaken."
"Het mooiste is de opdrachtgever blij te maken. En om samen met een bouwteam daarvoor te gaan. Ja, dat doe je echt met elkaar"
de Bouwmanager